Változz, hogy változtass!

Sokszor érzed azt, hogy megrekedt az életed?
Szorongsz, önbizalomhiánnyal küzdesz?
Sokszor negatívan látod a mindennapokat?

Nézz szembe a múlttal, keresd meg a probléma gyökerét, hiszen így sikerül majd letenned terheid és begyógyítani a sebeid.

Kérd a segítségem bátran.

Egyéni és csoportos foglalkozások keretében megeddzük a lelked, hogy újra teljes és boldog életet élj.

Részletes felvilágosítás az etpmiskolc@gmail.com e-mail címen lehetséges, vagy látogass el honlapomra: www.experiencethepresent.com.

A legegyszerűbb terápia

Az egyik leghatékonyabb terápia az ölelés.

Ez a legnagyszerűbb gesztus, hiszen maga a szív és szerepet kap benne. S ez teszi varázslatossá. Ezért mágikus erővel bír.

Képes arra, hogy azonnal pozitív hatást váltson ki.

Életünkben számos lépcsőfokot járunk meg, hiszen a kisgyermek először tinédzser, majd felnőtt lesz, mielőtt megöregszik. Fontos tudnunk azonban, hogy a bennünk élő kisgyermek örökre megmarad, ha figyelünk rá és törődünk vele. Az évek során számos réteg rakódik személyiségünkre, csak úgy, mint ahogyan a hagyma rétegei lapulnak egymásra. Ha lehámozzuk ezeket a rétegeket, meglátjuk gyermeki énünket, azt az ártatlan kisgyermeket, aki a segítségünkre lehet nehezebb időszakokban. Kisgyermekként bármi öröm vagy bánat ért minket, egy ölelés igazi gyógyír volt a sebekre. Az ölelés biztosítja a kisgyermek számára az azonnali kapcsolatot, a mindent.

Amikor átölelsz valakit melegséggel, szeretettel, az nem csak egy gesztus, hiszen szíved minden melegét átadod neki. Ebben a pillanatban indul meg a gyógyulás folyamata felnőtt korban is.

Amikor szeretsz valakit, akkor nem csak szavakkal fejezed ki érzéseid, hiszen a szavak nem elegendőek. Valami másra is szükség van.

Tedd hát meg.

Fogd meg a kezét, nézz a szemébe, öleld át.

Mindkettőtök érezni fogja, hogy egyre erősebbek, fiatalabbak, frissebbek és élettel telibbek vagytok.

Ez az igazi gyógyulás.

Ez az élet.