2019. december 31.

Mit kívánok Nektek?

Legyetek benne minden döntésetekben. Éljétek az Életeteket, s valósítsátok meg álmaitokat. Járjatok nyitott szemmel és nyitott szívvel. Ápoljátok a barátságaitokat, szeressétek önmagatokat, dolgozzatok örömmel és törődjetek a lelketekkel. Töltsetek időt egyedül és a szeretteitekkel. Éljetek meg minden egyes napot minden nehézségével és örömével együtt. Nevessetek és sírjatok. Öleljetek sokat. Gyűjtsétek a pillanatok örömét, bánatát és minden nap emlékét. Nyissátok ki a szíveteket, s engedjétek közel azokat, akik szeretnek, érdeklődnek, aggódnak értetek. Legyetek bizalommal egymás iránt. Fogadjátok el a történéseket, s engedjétek el ami már nem szolgál. S cselekedjetek úgy, ne kelljen megbánnotok semmit. Kérdezzetek, meséljetek, mondjátok ki vagy épp csöndben éljétek meg.

“Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál.” r.i.g.

Köszönöm Nektek az elmúlt év minden egyes percét, hiszen gazdagodtam általuk. A sikeres év számomra azt jelenti, hogy nem csak a jót, a kellemest veszem észre, hanem a nehéz pillanatokban, az embert próbáló feladatokban is meglátom a fejlődés lehetőségét.

“Figyeld a jelet, azt amitől véget ér az addigi életed.” r.i.g.

Szeretettel kívánok Nektek kiegyensúlyozott, élményekben gazdag új esztendôt.

Judit

#GallaiJudit © 2014. Az írásokkal, fotókkal és az oldal nevével kapcsolatban a szerzői és minden jog fenntartva.