Események

Egyéni és csoportos foglalkozások.

 Önbizalom – tréning

A nyolc alkalmas csoportos coaching foglalkozások keretében megvizsgáljuk az elakadásokat, a férfi – női szerepeket, a családi kapcsolatokat, szó lesz az önbizalomról, a társfüggőségről és az élet számtalan területén betöltött szerepeinkről. Tesszük ezt úgy, hogy megfelelő motivációt, inspirációt kapjanak a résztvevők olyan beszélgetések, tevékenységek során, melyek megmozgatják a kreativitásukat, s segítségükre vannak a mindennapok harmonikus megélésében.

Várok szeretettel mindenkit, aki keresi helyét a világban, szürkének látja a hétköznapokat, úgy érzi, bedarálják a mindennapok, szívesen beszélgetne hozzá hasonló problémákkal küzdő nőkkel, férfiakkal, munkahelyi kapcsolatait instabilnak érzi, konfliktusai vannak önmagával és környezetével, vagy egész egyszerűen egy jó hangulatú coaching foglalkozás-sorozat keretében szeretné megvitatni gondolatait és érzéseit a fenti témákban.

8 foglalkozásból álló kiscsoportos foglalkozás keretében önismeret, önbizalom, magabiztosság, kommunikáció témakörökben erősödhetünk meg újra.

Nő – Klub

Amennyiben vágysz arra, hogy megfelelések nélkül csatlakozz egy igazán jó társasághoz, ne habozz. A minden hó első szombatján tartott foglalkozásokon lehetőséged nyílik nem csak részt venni őszinte beszélgetésekben, hanem új barátságokat is köthetsz. A csoport megtartó ereje inspirál, motivál, hiszen egymás erősítése hozzájárul személyiségünk fejlődéséhez. A csoporthoz folyamatosan lehet csatlakozni.

Nyílt nap

A folyamatosan induló csoportok mellett lehetőség van megismerkedni magával a szakmával, a módszerekkel és a folyamatokkal egy nyílt nap keretében, ahol nem csak a coaching folyamatot, de a kronobiológia rejtelmeibe is beavatom az érdeklődőket. Egyéni konzultációra is van lehetőség. Időpont egyeztetése a honlapon található elérhetőségeken kérhető.

Jelentkezés: etpmiskolc@gmail.com

 

Szeretettel várlak!

Részletes felvilágosítás:

e-mail: etpmiskolc@gmail.com

www. experiencethepresent.com

iPhone 556

 

 

 

Szeretettel várlak!

Gallai Judit

 

Minden vélemény számít!

"Egyetlen pillanat létezik csupán, amelyben fontos, hogy felébredj. Ez a pillanat most van." (Buddha)